Profil

Idé Biler Skjern A/S blev etableret i 1992 af Michael Andersen, der døde i 2016. Michael var uddannet automekaniker fra Mercedes og fik her en forkærlighed for nyere brugte kvalitetsbiler.

Idé Biler Skjern A/S startede op i lokaler på Vardevej 87 i Skjern, som tidligere havde huset en forhandler af lastbiler, men som årene gik steg salget støt og dette sprængte rammerne på Vardevej.

I januar 2006 flyttede Idé Biler Skjern A/S derfor ind, i nye og topmoderne lokaler i et nybygget bilhus i Skjern. Den nye adresse var centralt beliggende på Ringvejen – nærmere bestemt  på adressen Erhvervsparken 5 – og naturligvis fortsat i Skjern.

Fra det moderne bilhus, er der direkte udsigt til kæmpeskulpturen af Piet Heins verdensberømte superæg, der er placeret i rundkørslen nær Erhvervsparken 5.

Bilhuset indeholder blandt andet et topmoderne autoværksted til klargøring og service, samt dejlige rammer til møder med kunder og forretningsforbindelser.

Idé Biler sætter fokus på et højt kvalitetsniveau – både når det gælder klargøringen af de solgte biler, men også når det gælder reparation af bilerne i bilhusets topmoderne værksted. Derudover ligges der stor vægt på, at kunderne får en grundig rådgivning og vejledning i forbindelse med køb af den nye bil.

 Idé Biler tilbyder også attraktive og konkurrencedygtige finansierings- og leasingtilbud.

I dag har Idé Biler Skjern A/S 3 medarbejdere.

 

SPECIALISTER I NYERE BRUGTE BILER

Idé Biler Skjern har specialiseret sig i nyere brugte biler, der leveres både til private og til erhvervsformål. Bilhuset har specielt fokus på biltyper, som eksempelvis Audi, Mercedes og BMW – men som det fremgår af salgslisten, sælges der i princippet alle typer biler.

Idé Biler glæder sig over, at kunderne er trofaste. Mange kunder – der kommer fra hele Danmark – kommer igen og igen for at købe bil og få en bilsnak – og samtidigt eksempelvis få serviceret bilen på det moderne værksted.